Natuur bij Huid den Boch

Leden albums
Natuur bij Huid den Boch
Leden albums
Aperture: ƒ/7.1 Camera: Canon EOS 70D Taken: 7 september, 2020 Focal length: 16mm ISO: 1000 Shutter speed: 1/400s
IJSSEL- Brummen
ijssel Dieren
Abonneer
Laat het weten als er
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lid

Willy, dit vind ik een mooi beeld. Rustig maar sprekend door de waterpartij. Doordat deze een driehoek vormt met de punt naar boven gaat mijn blik als vanzelf naar het watergebied achterin.
Ik maak zelf vrijwel nooit zulke foto’s omdat ik denk dat ze niet interessant zijn. Maar jij laat zien dat het wel het fotograferen waard is.

Gast

Marjo bedankt voor reactie , ja natuur opname kan vaak mooi zijn, groetjes willie.

Antwoord aan  w.cornelissen

Hoi Willie, als je voordat je gaat reageren, inlogt op de ledenpagina’s dan reageer je als lid, zoals je het nu gedaan hebt, reageer je als gast. Makkelijker is het om bij een volgende keer als je inlogt, een vinkje te zetten bij ‘Onthoud mij’, dan blijf je ingelogd en reageer je altijd als lid en kun je ook direct uploaden.

Laatst bewerkt op 8 maanden geleden door Peter van Dijck