Kijk mama!

Leden albums
Kijk mama!
Leden albums
Aperture: ƒ/16 Camera: PEN-F Focal length: 12mm ISO: 1250 Shutter speed: 1/60s 
Foto trefwoorden: straatfotografie, zwart-wit
Man met pet
Rotterdam
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lid

Een hele mooie serie Egbert, mooi deze zwart-wit bewerking.?

Egbert
Gast
Antwoord aan  Driekus Wolsink

dankjewel Driekus! de bewerking is in camera gedaan. ik fotografeer de laatste tijd alleen in zwart wit. wel met een verhoogd contrast en wat grotere helderheid maar “in camera” het raw bestand heb ik natuulijk ook nog. ik merk dat ik als ik door de zoeker alles al in zwart wit zie ik heel anders kijk. helpt me bij de compositie.

Lid

Deze samen met ‘de man met de pet’ en ‘vrouw op de roltrap’ vind ik grandioos. Wat een licht en prachtige composities. Jaloersmakende serie!