Distel

Leden albums
Distel
Leden albums
Aperture: ƒ/7.1 Camera: NIKON Z 6 Taken: 3 december, 2022 Focal length: 85mm ISO: 1800 Shutter speed: 1/160s 
Foto trefwoorden: activiteiten, close-up, natuur
treinen utrecht
Protest
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Antwoord aan  Cees Alberts

Hoi Cees, ik was benieuwd of je de contrast knop iets te veel hebt aangeraakt dan krijg je vaak wat brokkeliger en hardere overgangen tussen donker en licht. hiervoor kun je in de RAW converter misschien beter is om iets meer saturatie toevoegen en bij selecteren altijd een o pixel of een 5 pixel tolerantie toe te passen. Kun je hier iets mee? succes en het ziet er al veel beter uit dan de vorige. helemaal top.

Lid

Leuk dat je laat zien hoe het beeld nu is geworden. Mooi hoe je de wortel van de plant hebt behouden in het beeld. Mooie balans door te zien waar de plant vandaan komt. Het geheel is erg mooi geworden.