Zaterdag 5 november 2022

Deze keer staat Rotterdam op het programma.
Per trein en auto arriveerde een groep van elf mensen in deze mooie stad.
Wilma nam het voortouw. (Wat organiseren Wilma en Albert bijzondere bezoeken! En wat zit er een werk in de voorbereiding! Mogen we dankbaar voor zijn!) Wilma nam dus het voortouw en stelde voor om meteen het dak op te gaan. In dit geval het dak van het Depot van Museum Boijmans van Beuningen.

Jeempie wat een uitzichten daar! Rotterdam lag aan onze voeten en zo rond als het Depot is gebouwd, zo rond was de rondgang op het dak. Je kwam ogen tekort.
Een groepsportret moest gemaakt en wat voor een. Allemaal stijf tegen het raam aangeplakt, nadat een QR-code was gescand. Vervolgens werd vanaf een toren in de buurt een foto gemaakt, zie hierboven.

Na het dakbezoek daalde ieder af in zijn of haar eigen tempo. Overal was wel iets vast te leggen met de camera. Een aanrader, deze plek!

Om 15.30 uur was een restaurant aan de Maas, vlakbij de Erasmusbrug geboekt voor een lunch.
Daarna was er in De Hallen of bij de Kubuswoningen of bij de Erasmusbrug nog genoeg te fotograferen. De zonsondergang moet er wel geweest zijn, maar die viel voor ons in het water van de Maas ofwel achter de bewolking. Maar dat is dan ook het enige wat niet goed geregeld was…
Het eventuele thema van deze dag was trouwens: reflecties in glas of plas.

Benieuwd naar het volgende uitstapje!
Menno Leistra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan